Att jobba på Stena Line kan vara många saker. Äventyret, variationen, närheten till havet. Härliga kollegor och nöjda gäster. Sammanhållning, skratt, vänner för livet. Trygghet, stabilitet och balans. En plats där du kan växa, utvecklas och bidra till en fantastisk upplevelse för våra gäster. Idag och imorgon.

Stena Line idag

Stena Line grundades 1962 i Göteborg. Idag är vi ett av världens största färjerederier med 38 fartyg och 20 linjer som förbinder tio länder i Europa. I Sverige utgår våra fartyg från Göteborg, Varberg, Karlskrona och Trelleborg. Varje år reser 7,6 miljoner gäster med oss. Vi transporterar 1,7 miljoner bilar och 2,1 miljoner fraktenheter. Vi är 5 600 anställda med över 50 olika nationaliteter.

En resa som räcker längre

På Stena Line tar vi hand om varandra och det som är värdefullt: Vi arbetar i en miljö där säkerhet går först, vi bjuder våra gäster på en fantastisk upplevelse, och tillsammans leder vi utvecklingen i branschen och rör oss mot vår vision: ”Connecting Europe for a Sustainable Future.”

Resan börjar med oss!

Vi tror på våra medarbetare och hos oss blir du en viktig del i teamet. Tillsammans kan vi skapa den bästa resan för våra gäster. Ett sommarjobb på Stena Line kan bli en spännande resa också för dig – och en fin merit för din fortsatta karriär.