Att jobba på Stena Line kan vara många saker. Äventyret, variationen, närheten till havet. Härliga kollegor och nöjda gäster. Sammanhållning, skratt, vänner för livet. Trygghet, stabilitet och balans. En plats där du kan växa, utvecklas och bidra till en fantastisk upplevelse för våra gäster. Idag och imorgon.

Om Stena Line

Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi letar alltid efter personer som vill bli en del av Stena Line-familjen och kan bidra till vår härliga, lättsamma atmosfär där vi alltid har roligt! Över 7000 medarbetare är redan en del av familjen över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och tillsammans skapar vi vår framgång. Det är upp till oss vart vi tar vägen och hur långt vi kan nå. Resan börjar med oss.

En resa som räcker längre

På Stena Line tar vi hand om varandra och det som är värdefullt: Vi arbetar i en miljö där säkerhet går först, vi bjuder våra gäster på en fantastisk upplevelse, och tillsammans leder vi utvecklingen i branschen och rör oss mot vår vision: ”Connecting Europe for a Sustainable Future.”

Resan börjar med oss!

Vi tror på våra medarbetare och hos oss blir du en viktig del i teamet. Tillsammans kan vi skapa den bästa resan för våra gäster. Ett sommarjobb på Stena Line kan bli en spännande resa också för dig – och en fin merit för din fortsatta karriär.