Som matros blir du en viktig kugge på Stena Line. Du får ett spännande och utvecklande sommarjobb, samtidigt som du jobbar i en trygg miljö och i ett team som blir som din andra familj. Tillsammans ser vi till att den här sommaren blir den bästa, både för våra gäster och för oss som jobbar ombord!

Vad gör en matros?

Till sjöss är ingen dag den andra lik. Vi jobbar skift med betald ledighet. Som matros/lättmatros arbetar du med lastning och lossning på bildäck. Du hjälper våra gäster när de kommer ombord och när de ska köra av. Du utför underhållsarbete och har vakttjänstgöring med säkerhetsronder. Med gott sjömanskap, hög säkerhet och god service bidrar du till gästernas helhetsupplevelse.

Resan börjar med dig!

På Stena Line gillar vi utmaningar och att hitta de bästa lösningarna. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att jobba hårt. Arbetet kräver relevant utbildning, erfarenhet, behörighet och certifikat. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först, därför är du en viktig del i vårt säkerhetsarbete. Din fysiska och psykiska hälsa är god, du talar svenska och har goda kunskaper i engelska.

Nästa steg

Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer att pågå löpande – så varför vänta? Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com. Sista ansökningsdag är 30 maj, 2020.

Sök jobbet

Är du vår nya hjälte? Sök sommarens roligaste jobb redan idag!

Ansök här