Som maskinpersonal blir du en viktig kugge på Stena Line. Du får ett spännande och utvecklande sommarjobb, samtidigt som du jobbar i en trygg miljö och i ett team som blir som din andra familj. Tillsammans ser vi till att den här sommaren blir den bästa, både för våra gäster och för oss som jobbar ombord!

Vad gör vår maskinpersonal?

Livet ombord är omväxlande, givande och roligt. Vi jobbar skift med betald ledighet. Som befaren/vaktgående maskinpersonal arbetar du med drift, underhåll och reparationer i fartygets maskinavdelning. Med gott sjömanskap och rätt erfarenhet bidrar du till helheten.

Resan börjar med dig!

På Stena Line gillar vi utmaningar och att hitta de bästa lösningarna. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att jobba hårt. Arbetet kräver relevant utbildning, erfarenhet, behörighet och certifikat. För oss på Stena Line kommer alltid säkerheten först, därför är du en viktig del i vårt säkerhetsarbete. Din fysiska och psykiska hälsa är god, du talar svenska och har goda kunskaper i engelska.

Nästa steg

Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer att pågå löpande – så varför vänta? Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com. Sista ansökningsdag är 30 maj, 2020.

Sök jobbet

Vill du växa med oss? Sök sommarens roligaste jobb redan idag!

Ansök här