Sätt smak på sommarens stora äventyr! Som kock på Stena Line bjuder du våra gäster på årets bästa resa där maten är den självklara höjdpunkten. Tillsammans som ett team fyller vi säsongen med matglädje och upplevelser. Häng med och få smak för livet ombord.

Vad gör våra kockar?

Till sjöss är ingen dag den andra lik. Arbetet innebär fullt ös ena veckan och helt ledigt nästa. Ett fartyg är en stor arbetsplats där du jobbar med många olika kollegor, stora kvantiteter och i högt tempo. Vi vet att god mat och god service kräver hårt arbete, men det här är ett jobb som ger minst lika mycket tillbaka i form av arbetsglädje och nöjda gäster.

Resan börjar med dig!

På Stena Line gillar vi utmaningar och att hitta de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. Du har en gymnasieutbildning från en restaurangskola eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet som kock på restaurang eller i storkök är ett stort plus. Du måste kunna simma, ha god fysisk och psykisk hälsa samt tala svenska och engelska.

Nästa steg

Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer att pågå löpande – så varför vänta? Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com. Sista ansökningsdag är 30 april, 2020.

Sök jobbet

Är du vår nya kock? Sök ett sommarjobb i en spännande miljö redan idag!

Ansök här