Bli vår stjärna på resan! Som cateringvärd på Stena Line använder du många av dina olika talanger, allt för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster. Du kommer att jobba i ett härligt team med stark sammanhållning. Våra gäster kan se fram emot en strålande sommar och ett varmt bemötande från dig.

Vad gör en cateringvärd?

Till sjöss är ingen dag den andra lik. Arbetet innebär fullt ös ena veckan och helt ledigt nästa. Som cateringvärd är din viktigaste roll att alltid bemöta våra gäster med god service och att ge det lilla extra. Du kommer att hoppa in där du behövs som mest, allt från att bädda, städa och jobba som butikssäljare till att servera, plocka disk och diska.

Resan börjar med dig!

På Stena Line gillar vi utmaningar och att hitta de bästa lösningarna för våra gäster. Detta gör vi som bäst när vi hjälper varandra, därför behöver du vara omtänksam, prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs. Du måste kunna simma, ha god fysisk och psykisk hälsa samt tala svenska och engelska. Men det allra viktigaste är förstås din förmåga att ge riktigt grym service till våra gäster och att gilla att arbeta tillsammans med andra.

Nästa steg

Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer att pågå löpande – så varför vänta? Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till jobb@stenaline.com. Sista ansökningsdag är 30 april, 2020.

Sök jobbet

Är du vår nya stjärna? Sök sommarens roligaste jobb redan idag!

Ansök här